Aici e oaza ta de liniste si sanatate!


Au existat multe relatari media  recente despre faptul ca expunerea la campuri electromagnetice cauzeaza boli, prin modificarea propriei ,, chimii” electrice a corpului.

Cu toate acestea , specealistii in Biorezonanta sunt de parere ca si opusul este valabil; semnalele electrice sanatoase , transmise in organism-in acest caz , prin electrozii tinuti in mana -il pot rearmoniza.

Ca si homeopatia si acupunctura , Biorezonanta isi propune sa elibereze corpul de factorii de stres si sa-i imbunatateasca sistemele de reglare.

Conform naturistului Reinhold Will, unul dintre cei mai experimentati specialisti in Biorezonanta din Marea Britanie:,, Energia p acientului are de ales, de obicei, intre doua căi: cea fiziologica si cea  patologică . Partea sănătoasă,  fiziologică,  vine de la acele organe si tesuturi care sunt în regula- iar noi putem folosi oscilatiile acestora, pentru a întări organismul. Partea patologica  poate veni fie de la acele organe sau țesuturi disfunctionale , fie de la substante , precum  alergenii si substantele toxice , care sunt stocate în organism si emit propriile oscilatii. Aceste oscilatii patologice le pot deregla pe cele sănătoase din restul corpului si, in cazuri extreme , pot deveni energia dominanta in organism.”header%2Boferta+scrisa

Sursa: Cartea  Vindecare armonioasa de Jasmuheen

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Nor de etichete

%d blogeri au apreciat asta: