Aici e oaza ta de liniste si sanatate!


In lunile de sarcina, femeia simte diferite emotii si simptome fizice neplacute, care pot fi alinate prin utilizarea de esente florale .
images (97)

Fara efecte secundare, fara sa dea dependenta !
Spre deosebire de aproape toate medicamentele alopate, esentele de flori nu au contraindicatii si nici riscuri pentru fat, un amanunt foarte linistitor daca se are in vedere ca femeile gravide pot recurge cu greu la medicamentele traditionale.
Fara indoiala, preventiv trebuie sa se inceapa intotdeauna cu consultarea unui terapeut floral, ca remediile florale sa fie de ajutor viitoarei mamici.
images-145
Cu aceasta terapie nu se poate face rau, doar sa nu apara nici un efect daca remediile selectate de terapeut sau chiar cumparate individual din magazin de mamica nu sunt pentru problema emotionala pe care se vrea vindecata.
images (16)
Un sfat pentru viitoarele mamici care vor sa apeleze la consultatia cu remedii florale , este sa_si exprime toate temerile, indoielile si sa fie cat mai deschise pentru a se putea selecta exact esentele cele mai potrivite pentru problemele emotionale cu care se confrunta .

Daca va confruntati cu teama si nervozitate excesiva, anxietate, frica de a nu fi bebelasul sanatos, insomnii, atacuri de panica, schimbari de dispozitie, griji excesive,nesiguranta, oboseala mentala si fizica, schimbari hormonale, vulnerabilitate , sensibilitate excesiva si lista poate continua.

images (16)

art_bebe_si_mami_in_parc_toamna

Psih. Mirela Vicovan
Terapeut flori Bach
Tel 0733 930 702

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Nor de etichete

%d blogeri au apreciat asta: